Мобилен автоматичен CPAP апарат M1 Mini

1,849.99лв.2,199.99лв. (-16%)

Наличен

Апаратът BMC M1 Mini travel CPAP е компактна и преносима опция за тези, които се нуждаят от терапия за сънна апнея в движение. Неговият малък размер и лек дизайн го правят лесен за опаковане и транспортиране, докато неговите усъвършенствани функции гарантират ефективна и ефикасна терапия, където и да сте. С M1 Mini можете да се насладите на спокоен сън, независимо къде ще ви отведат пътуванията.

M1 Mini Auto CPAP, BMC Medical

M1 Mini Auto CPAP е CPAP устройство за автоматично регулиране на налягането при пътуване, предназначено за лечение на обструктивна сънна апнея, хипопнея и хъркане. Благодарение на минималистичния си дизайн, той ще бъде най-добрият ви спътник в пътуванията ви.

Пакетът включва:

Интелигентни A/C режими, устройството M1 Mini може автоматично да променя параметрите на терапевтичното налягане, за да се адаптира към позицията на спане на потребителя, използвайки интелигентна технология за регулиране на налягането.
Регулирайте чувствителността на налягането, три регулируеми (стандартно, меко, женски) нива променят налягането на въздушния поток въз основа на нуждите на потребителя.
Auto Ramp, M1 mini CPAP, Усетете предстоящия си сън и регулирайте съответно рампата, без да са необходими никакви настройки от потребителя.
Мобилното приложение управлява CPAP устройството M1 Mini Travel с приложението BMC Mini, достъпно за БЕЗПЛАТНО изтегляне на устройства с iOS и Android. Използвайки Bluetooth, MiniApp безпроблемно се свързва с вашето устройство M1 Mini. Можете да включвате/изключвате устройството, да регулирате параметрите, да настройвате устройството и профила на пациента. Можете също така незабавно да генерирате отчети и да ги споделяте с вашия лекар чрез приложението BMC Mini.
Модерен минималистичен дизайн без екран, напълно нов начин на работа, M1 може да се използва дистанционно с BMC Mini APP. Корекция на режима може да се извърши и с APP.

Технически спецификации:

Комплектът включва:

1бр. Апарат BMC M1 Mini

1бр. NM4 Назална маска

1бр. тръба 180 см, диаметър 15 мм.

2бр. памучни филтри

1бр. Захранващ адаптер европейски стандарт

1бр. Мека чантичка за пренос

1бр. Упътване за употреба

error: Съдържанието е защитено !!!

КАТЕГОРИИ

Мобилен автоматичен CPAP апарат M1 Mini

1,849.99лв.2,199.99лв. (-16%)

Добави в кошницата