Черна кутия за отдалечена диагностика и лечение чрез ДНК и РНК (ISHA Remote Quantum Meta Black Box DNA&RNA)

1,450.00лв.1,799.99лв. (-19%)

Наличен

Чрез тази черна кутия за отдалечена диагностика и лечение посредством ДНК или РНК проба (ISHA Remote Quantum Meta Black Box DNA & RNA) Вие може да преглеждате и лекувате пациенти от целия свят, без значение в коя точка на света се намират. Представете си само да диагностицирате или лекувате пациент намиращ се на няколко хиляди километра все едно е седнал на бюрото до Вас. Не е ли изумително? Технологията е тествана в продължение на над 18 месеца, като резултатите са изключително точни. Практически тази технология надминава теориите на Айнщайн и проф.Несторов (създадел на биорезонансната технология). В момента се използва в над 150 страни по целия свят от доктори, учени, терапевти, практикуващи алтернативна медицина и др.

Подготовка за съхранение на проби:

След получаване на ДНК/РНК проби е препоръчително те да бъдат поставени в прозрачно найлоново пликче или в стъклен контейнер или стъклена чаша поради хигиенни и технически цели. Флаконът, чашата или прозрачното найлово пликче се поставя в голям черен найлонов плик, който се поставя в голям прозрачен найлонов плик за допълнителна защита и се съхраняват в хладилник преди и след всяка сесия.

Не забравяйте, че пробите трябва да бъдат сухи, за да могат да издържат по-дълго време преди да се развалят (мокри проби се развалят в рамките на една седмица).

Тъй като ДНК/РНК материалът е обект на естествени процеси на разпадане, Вашите сухи проби са валидни 5 седмици след получаване.

Как работи методът на сканиране?

Сканирането започва със специални сензори за задействане на светлина TX UV LED (предавателни диоди, излъчващи ултравиолетова светлина) вътре в черната кутия (Quantum Meta Black Box), изпращащи специфични здравословни честоти, посветени на даден орган. Тези импулси отскачат от ДНК/РНК материала с известно затихване, което се улавя от тъмен RX UV LED (приемни ултравиолетови диоди, излъчващи светлина). Получените сигнали се усилват и декодират с наличния софтуер на Вашето биорезонансно устройство: Bioplasm 18D, Metatron Hunter 4025, Meta Hunter, Biophilia Intruder, Biophilia Tracker X3 или Biophilia X4 MAX.

Как работи методът на лечение?

Чернатата кутия (ISHA Quantum Meta Black Box) използва електромагнитни трептения със спин с обратен знак, за да може алгебричната сума на дисхармоничните и инвертираните електромагнитни трептения да стане равна на нула. Лечението се извършва чрез предавателя на скаларни вълни намиращ се в долната част на Quantum Meta Black Box. С въртящо се магнитно поле и създадено торсионно поле Вие ​​абсорбирате здрави честоти в ДНК/РНК/фото проби. Това отпечатва геометрична информация за самото пространство-време и коригира биорецепторите на Вашия орган към био-северна ориентация, за да освободи потока на енергийния блок за самолечение. По този начин Вие оптимизирате даден орган и му давате възможност той да започне да се самопоправя.

Балансирано предване на вибрации

Здравословни честоти, отпечатани с нелинейни информационни системи като черна кутия за диагностика и лечение (ISHA Quantum Meta Health Life Resonance) във Вашия генетичен материал, пътуват през пространствено-времевата решетка, наречена Етер, без загуба на предаване. Вашите частици остават свързани дори, когато са разделени от големи разстояния и феноменът на квантовото заплитане ни позволява да извършваме действия от разстояние, следователно сигналите се поглъщат само от Вашата уникална скаларна вълново-фрактален приемник и Вашето биокомуникационно и информационно поле.

Упътване за употреба:

Има налични 2 кабела излизащи от черната кутия за диагностика и лечение чрез ДНК/РНК проби (ISHA Quantum Meta Black Box).

Черен Кабел: свързва се с биорезонансен уред: Bioplasm 18D, Metatron Hunter 4025, Meta Hunter, Biophilia Intruder, Biophilia Tracker X3 или Biophilia Tracker X4 MAX.

Бял кабел: свързва се с Rife/Spopky/Radionics/Amp Audio и др.

Свързване с Bioplasm 18D, Metatron Hunter 4025 или Meta Hunter устройства:

Използвайте черния кабел за свързване към отвора на слушалките на устройството.

Свързване с Biophilia Intruder, Biophilia Tracker X3, Biophilia Tracker X4 MAX:

Поставете пробите (коса, нокти или др.) в стъклена чашка, стъклен флакон или найлоново прозрачно пликче, после я поставете в средата на черната кутия и затворете капака. Вече може да започнете диагностиката.

 

error: Съдържанието е защитено !!!

КАТЕГОРИИ

Черна кутия за отдалечена диагностика и лечение чрез ДНК и РНК (ISHA Remote Quantum Meta Black Box DNA&RNA)

1,450.00лв.1,799.99лв. (-19%)

Добави в кошницата